Uw huis verkopen? Laat dat maar aan ons over!

Brede kennis van de markt

Van vrijstaande huizen tot starters appartementen: door jarenlange ervaring als verkoopmakelaars kennen wij als geen ander de markt, de mensen en hun wensen. Op basis van onze uitgebreide kennis van de Dordtse woningmarkt geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van de te verwachten verkoopopbrengst van uw huis. Geheel in overleg met u bepalen wij vervolgens een marktconforme vraagprijs en de juiste verkoopstrategie.

Uitgebreid en deskundig advies

Een makelaar van PAM Makelaardij voorziet u als verkoper van een uitgebreid advies voor het optimaal verkoopklaar maken van uw huis. Dit advies kan betrekking hebben op kleine aanpassingen zoals schilderwerk of tijdelijke meubilering, maar ook op bouwkundige werkzaamheden die waarde toevoegen aan uw huis.

Persoonlijk

PAM Makelaardij is zich ervan bewust dat het verkopen van uw huis naast een zakelijke ook een emotionele aangelegenheid is. Daarom staat niet alleen uw huis, maar ook u als huiseigenaar centraal bij ons. Wij zijn een makelaarskantoor dat gericht is op een persoonlijke aanpak en niet uitsluitend op het verrichten van een zakelijke transactie.

Woningpresentatie

Een optimale presentatie van uw huis is essentieel voor een succesvolle verkoop. Wij plaatsen uw huis daarom op diverse internet websites, waaronder www.funda.nl en www.pammakelaardij.nl. Daarnaast zorgen wij voor een brochure, plattegrond, Te Koop bord en een etalagepresentatie van uw huis in de verlichte vitrine bij ons kantoor aan de Prunushof 2 in Dordrecht. Om uw huis nóg beter aan te prijzen, kunt u bij ons ook 360°-foto’s en een videotour laten maken. Vraag bij een van onze makelaars naar de mogelijkheden.

Social media

Ook PAM Makelaardij is actief op social media. Wij promoten uw huis gratis op Facebook. Hierdoor komt uw huis of appartement direct onder de aandacht bij een grote groep mensen. Dit kan helpen bij het verrassend snel verkopen van uw huis.

Communicatie

Frequente en heldere communicatie vinden we zeer belangrijk tijdens het verkoopproces. Wij informeren u zo regelmatig mogelijk over de voortgang, de statistieken en de ontwikkelingen tijdens de verkoop van uw huis. Tussentijds evalueren wij de verkoop met u en indien nodig stellen we de verkoopstrategie bij. Op deze manier kunnen we marktontwikkelingen direct naar u terug communiceren en eventueel laten meewegen in de besluitvorming.

Goed bereikbaar

Kandidaat kopers kunnen ons altijd en snel bereiken. Wij hanteren ruime openingstijden die bijdragen aan een snelle en succesvolle verkoop van uw huis.

Dordrecht is een schitterende stad waar mensen met veel plezier wonen. Dat is positief, want uw appartement, studio of huis verkopen in Dordrecht gaat daarom ongetwijfeld lukken. Echter, een huis te koop zetten kan iedereen, maar een huis succesvol verkopen is een vak. De makelaars van PAM Makelaardij halen alles uit de kast om uw huis zo snel mogelijk tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen.

Wilt u graag meer informatie of uw huis direct in de verkoop zetten? Bel ons op het telefoonnummer 078-6543131 of laat hieronder uw gegevens achter:

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring