Uw huis verkopen? Maar nog niet actief? Kies voor stille verkoop

Wilt u de verkoop van uw huis (nog) niet aan iedereen bekend maken, of heeft u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing voor mensen die, om welke reden dan ook, niet willen dat iedereen weet dat het huis te koop staat.

Hoe werkt het?

Bij PAM Makelaardij & Financieel advies zijn alle huizen welkom, ook huizen in de stille verkoop. Een van onze makelaars komt vrijblijvend bij u langs en legt u onze werkwijze uit. Wanneer u uw huis via PAM Makelaardij in de stille verkoop zet, vindt u uw huis niet op Funda of in onze etalage. Ook staat er geen ‘Te Koop’ bord in de tuin van uw huis. Uw huis wordt (eventueel) met beperkte informatie op onze website geplaatst, een brochure wordt selectief verspreid en het netwerk wordt ingezet om een geschikte koper te vinden.

Wilt u dat een van onze makelaars bij u langs komt voor een kennismakingsgesprek en u meer vertelt over stille verkoop? Bel ons op het telefoonnummer 078-6543131 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring