Uw huis op de juiste waarde geschat?

Om een hypotheek voor een huis aan te kunnen vragen, moet u het laten taxeren. PAM Makelaardij & Financieel advies levert een goed en betrouwbaar taxatierapport van uw huis of bedrijfspand in de Drechtsteden.

Afhankelijk van het taxatiedoel wordt aan de hand van diverse waardebeïnvloedende criteria de waarde bepaald. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de ligging, bestemming, grootte, staat van onderhoud en marktomstandigheden. 

Erkende taxateurs met jarenlange ervaring en gespecialiseerd in het uitwerken van een NWWI taxatie werken met zorg een taxatie uit. Een taxatierapport van PAM Makelaardij & Financieel advies voldoet dan ook aan de meest actuele voorwaarden voor een erkende NHG taxatie Drechtsteden.

Keurmerk NWWI

Door het keurmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, weet u dat onze taxateurs uniform te werk gaan en de opgestelde richtlijnen vanuit het NWWI nauwkeurig volgen. 

Geaccepteerd door alle banken

Alle NWWI-gecertificeerde taxatierapporten voldoen aan de gestelde normen van Centraal Hypothecair Fonds (CHF). Onze taxateurs zijn bij de Vereniging Bemiddelaars Onroerende zaken aangesloten waardoor al onze taxatierapporten bij alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) worden geaccepteerd.

Wilt u graag meer informatie of direct een taxatierapport aanvragen? Bel ons op het telefoonnummer 078-6543131 of laat hieronder uw gegevens achter:

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring